Račun za poljoprivrednike

Račun za poljoprivrednike Addiko banke

Dinarski namenski agro račun je poslovni račun poljoprivrednika koji služi za prijem uplata na račun kao što su subvencionisani krediti, subvencije i regresi ali i za prijem svih ostalih uplata u skladu sa poljoprivrednom delatnošću.

Proizvodi u paket računu za poljoprivrednikeViše informacija o proizvodu
VISA Electron karticaKartica omogućava bezgotovinsko plaćanje robe i usluga na svim prodajnim mestima (POS uređaji) i podizanje novca na bankomatima sa oznakom VISA
Trajni nalogUspostavljanjem trajnog naloga klijentu se pruža mogućnost da Banka vrši plaćanje računa u njegovo ime. Trajni nalog se može uspostaviti samo ako klijent ima otvoren račun u Banci, tako da može odabrati: plaćanje unutar banke, automatski prenos priliva, plaćanje računa, prenos računa na račun komintenta banke i prenos računa na druge komintente
SMS obaveštenjaBesplatne SMS poruke za korisnika: za informacije o autorizovanim transakcijama putem platnih kartica, mesečno obaveštenje o dugu po kreditnim karticama i obaveštenje da je kartica pristigla u ekspozituru (za sve vrste kartica) SMS poruke koje se tarifiraju: korisnici mogu da se opredele i za obaveštenja o prilivu, odlivu i stanju na računu, kao i za aktivni SMS koji omogućava dostavljanje informacija o stanju po tekućem računu na upit.
Addiko MobileSvi poljoprivrednici koji su klijenti banke, pored Addiko EBank sada mogu da koriste Addiko Mobile aplikaciju. Jednostavan i brz pristup sredstvima na namenskom tekućem računu omogućava Vam slanje platnih naloga 24h dnevno u nekoliko koraka bez odlaska na šalter i nezavisno od radnog vremena banke. Sada poljoprivrednici koji su klijenti banke imaju potpunu kontrolu nad sopstvenim finansijama na svim mobilnim uređajima. Za korišćenje Addiko Mobile potrebna je samo internet konekcija i aktivirana usluga Addiko EBank.
Addiko EBankElektronsko bankarstvo – Addiko EBank, omogućava proveru stanja i pregled svih promena na namenskom agro računu i pregled transakcija po karticama. Mogućnost plaćanja u korist prethodno definisanih uplatnih računa.
Platni prometIsplata sa namenskog agro računa i podizanje gotovog novca

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Plaćanje naknade za svaku uslugu je nepotrebno

Složite svoj odgovarajući paket i plaćajte jedinstvenu mesečnu naknadu.

Paketi tekućih računa

Svakog meseca upravljate različitim finansijskim obavezama

Spajamo finansijske obaveze u jednu.

Krediti za refinansiranje

Nije lako odabrati najprikladniji iznos štednje i uplata

Pomoći ćemo vam da odaberete najbolji način štednje.

Štednja sa premijom

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta.

Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".