Račun za poljoprivrednike

Namenski platni račun za poljoprivrednike Addiko banke

Dinarski namenski platni račun za poljoprivrednike je poslovni račun koji služi za prijem uplata na račun kao što su subvencionisani krediti, subvencije i regresi, ali i za prijem svih ostalih uplata u skladu sa poljoprivrednom delatnošću.

Proizvodi i usluge koji mogu da se koriste uz namenski platni račun za poljoprivrednikeViše informacija o proizvodu
Debitna karticaDebit Mastercard omogućava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje roba i usluga na svim prodajnim mestima (POS terminali) i podizanje gotovog novca sa istaknutim Mastercard logom.
Kartica omogućava i plaćanje na internetu uz Sigurnu internet kupovinu, poseban sigurnosni servis koji omogućava bezbedno sprovođenje transakcija na internetu.
Dina Card Debit omogućava bezgotovinsko plaćanje roba i usluga i podizanje gotovine na prodajnim mestima (POS terminali) i bankomatima u zemlji na kojima je istaknut logo Dina Card.
Trajni nalogUspostavljanjem trajnog naloga klijentu se pruža mogućnost da Banka vrši plaćanje računa u njegovo ime. Trajni nalog se može uspostaviti samo ako klijent ima otvoren račun u Banci, tako da može odabrati: plaćanje unutar banke, automatski prenos priliva, plaćanje računa, prenos računa na račun komintenta banke i prenos računa na druge komintente
SMS obaveštenjaBesplatne SMS poruke za korisnika: za informacije o autorizovanim transakcijama putem platnih kartica, mesečno obaveštenje o dugu po kreditnim karticama i obaveštenje da je kartica pristigla u ekspozituru (za sve vrste kartica) SMS poruke koje se tarifiraju: korisnici mogu da se opredele i za obaveštenja o prilivu, odlivu i stanju na računu, kao i za aktivni SMS koji omogućava dostavljanje informacija o stanju po tekućem računu na upit.
Addiko MobileSvi poljoprivrednici koji su klijenti banke, pored Addiko EBank sada mogu da koriste Addiko Mobile aplikaciju. Jednostavan i brz pristup sredstvima na namenskom tekućem računu omogućava Vam slanje platnih naloga 24h dnevno u nekoliko koraka bez odlaska na šalter i nezavisno od radnog vremena banke. Sada poljoprivrednici koji su klijenti banke imaju potpunu kontrolu nad sopstvenim finansijama na svim mobilnim uređajima. Za korišćenje Addiko Mobile potrebna je samo internet konekcija i aktivirana usluga Addiko EBank.
Addiko EBankElektronsko bankarstvo – Addiko EBank, omogućava proveru stanja i pregled svih promena na namenskom platnom računu i pregled transakcija po karticama. Mogućnost dinarskog bezgotovinskog prenosa sredstava u okviru Addiko Bank a.d. i ka ostalim primaocima u okviru dinarskog platnog sistema Republike Srbije
Platni promet Isplate i uplate sa namenskog platnog računa, bezgotovinski prenosi sredstava ka ostalim primaocima u okviru dinarskog platnog sistema Republike Srbije.

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.

Brošura Agencije za osiguranje depozita za više informacija o sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji

Želite više informacija? Popunite formu i uskoro ćemo vas pozvati.

Obrada Vaših ličnih podataka koje ste podelili sa nama putem odgovora na pitanja i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se preduzeli koraci pre zaključenja ugovora sa Addiko Bank a.d. Beograd (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) meseca i neće biti korišćeni u druge svrhe.

Addiko Bank a.d. Beograd, Bul. Milutina Milankovića 7v, 11070 Beograd je rukovalac obrade ličnih podataka. Kontakti: +381 11 222 6000, 0800 303 303, info.rs@addiko.com. Ukoliko želite saznati više informacija o obradi Vaših ličnih podataka, molimo da posetite našu web stranicu: https://www.addiko.rs/zastita-podataka ili kontaktirajte našeg službenika za zaštitu ličnih podataka putem e-mail adrese dpo.rs@addiko.com.

<span class="date updated date-link"><span itemprop="datePublished">24. februar 2017.</span></span>

Plaćanje naknade za svaku uslugu je nepotrebno

Podnesite zahtev za kredit online, a odluku dobijate u najkraćem roku.

Podnesite zahtev online!

Keš kredit „2 u 1“

Addiko keš kredite odobravamo za 30 minuta.

Više informacija

Nije lako odabrati najprikladniji iznos štednje i uplata

Pomoći ćemo vam da odaberete najbolji način štednje.

Štednja sa premijom

Addiko Bank Srbija