Addiko paketi

Uz naše pakete imate sve usluge koje su vam potrebne, uz samo jednu mesečnu naknadu.

Addiko banka vam pruža mogućnost da uz pakete računa i jednu mesečnu naknadu koristite veliki broj bankarskih proizvoda i usluga na jednostavan način.

Istražite ponudu naših paketa:

Najbolje rešenje za sve vaše potrebe. Online bankarstvo, debitna i kreditna kartica, plaćanja bez naknade, besplatna podizanja gotovine sa drugih bankomata i najveći nivo pokrića osiguranja.

Odličan izbor ukoliko želite da raspolažete vašim sredstvima gde god da se nalazite, uz veliki broj uključenih usluga.

Pametno rešenje po prihvatljivoj ceni za one koji svakodnevno koriste mobilno i elektronsko bankarstvo i  koji većinu plaćanja obavljaju upravo putem ovih kanala.

Praktično rešenje za vaše potrebe uz pristup mobilnom i elektronskom bankarstvu, uz devizni račun i Debit Mastercard karticu.

Paket tekućeg računa koji možete da otvorite potpuno online, bez odlaska u banku. Potrebno je da imate instaliranu Addiko Mobile aplikaciju.

Dragi penzioneri, uz niz bankarskih usluga koje su vam važne, zakoračite u pouzdan i stabilan Addiko svet!

Uz Platinasti, Zlatni  i Srebrni paket tekućeg računa dostupne su vam i usluge UNIQA osiguranja:

Krađa i gubitak platne kartice

Putno osiguranje

Pomoć na putu

Pomoć u domaćinstvu

Naši novi paketi računa sada imaju još više pogodnosti:

Prilagodili smo ih dodatno vašim potrebama

Paketi računa su obogaćeni i komponentom osiguranja

Ne možete da se odlučite?

Obrada vaših kontakt-podataka navedenih iznad, iznos kredita i period otplate sa porukom su neophodni u cilju vršenja radnji pre sklapanja ugovora sa Addiko Bank a.d. Beograd, Milutina Milankovića 7v, 11070 Beograd (rukovalac podataka). Podaci će se čuvati 4 meseca i neće se koristiti ni u koju drugu svrhu. Više informacija o obradi vaših podataka o ličnosti: https://www.addiko.rs/zastita-podataka.

Za više informacija pozovite Addiko Kontakt centar na 0800 303 303 (besplatan poziv sa svih mreža) svakog radnog dana i subotom od 08-20h.

Addiko Bank Srbija