Saopštenja i publikacije

Saopštenja i publikacije Addiko Bank a.d. Beograd

Ovde možete pronaći sva saoštenja za javnost i publikacije Addiko Bank a.d. Beograd. Medijske upite u vezi sa Addiko Bank a.d. Beograd možete poslati na sledeću e-mail adresu: publicrelations.serbia@addiko.com

Informacije o privremenim merama za stambene kredite pronađite OVDE

Hvala svima koji su učestvovali u Addiko kvizu znanja Najluđi rekordi!

Dobitnike nagrada možete pronaći OVDE.

14.08.2023

Addiko banka vaš partner za brze kredite i efikasna rešenja

Kada bi na svetu postojalo Svetsko prvenstvo u brzim isplatama kredita, Addiko banka u Srbiji bila bi deo VELIKOG FINALA! Ako se pitate zašto, evo brzog odgovora.
U želji da svim svojim klijentima omogući izuzetnu jednostavnost i brzinu u dobijanju povoljnih kredita, kao i pravu ekspeditivnost u pružanju podrške ostvarivanju njihovih snova, želja i poslovnih planova, Addiko banka je toliko unapredila svoj kreditni proces da joj je danas dovoljno svega 30 minuta da donese odluku da li je u mogućnosti da kreditni zahtev svog klijenta (fizičkog lica) podrži ili ne. Ali to nije sve! Jer Addiko banka u svom poslovanju sa stanovništvom neguje još jedan odličan rekord – kod zahteva svojih klijenata koje je spremna da podrži, Banka u proseku donosi svoju pozitivnu odluku u roku od samo 12 minuta.
– Velika brzina u našem radu i želja da našim klijentima obezbedimo odličnu podršku u gotovo realnom vremenu su svakako jedno od naših ključnih obeležja. Iskustvo nam pokazuje da ovakva brzina klijentima puno znači, jer im omogućava da u saradnji sa Addikom uvek znaju na čemu su, kao i da li u ostvarenju svojih ličnih, porodičnih i poslovnih planova mogu sa sigurnošću da se oslone na nas – istakla je Sanja Matović, direktorka Odeljenja za upravljanje proizvodima i odnosima sa klijentima Addiko banke.

Po njenim rečima, isti ovakav pristup u saradnji sa klijentima Addiko banka neguje i kada je reč o povoljnim biznis kreditima, namenjenim privrednicima i preduzetnicima, budući da je tu Banci za odluku dovoljno samo 1,6 dana, što je svakako jedan od najbržih procesa odobravanja biznis kredita u zemlji.

– Addiko banka ne samo da nastavlja dosledno s inovacijama svojih procesa, već i kontinuirano unapređuje komfor koji pruža svojim klijentima. Ova predana posvećenost omogućava Banci da širi spektar svojih usluga, obezbeđujući raznolike finansijske alate i resurse koji odgovaraju različitim potrebama klijenata. Ovaj pristup ne samo da unapređuje iskustvo korisnika, već takođe stvara temelje za dugoročan i uspešan odnos poverenja Banke i klijenata, dodala je Sanja Matović.

27.06.2023

Nove pogodnosti za privrednike i preduzetnike ovog leta

Addiko banka je ovog leta lansirala inovativnu ponudu povoljnih kredita za obrtna sredstva za domaća preduzeća i preduzetnike. Izuzetno brz proces odobrenja kredita je ono što posebno izdvaja ovu ponudu Addiko banke, pružajući preduzetnicima i privrednicima mogućnost da u što kraćem roku ostvare svoje finansijske ciljeve.

Reč je o setu pogodnosti za domaće privrednike i preduzetnike prilikom dobijanja ovih kredita, uz brojne benefite i olakšice. Rok za odobrenje kredita je do samo tri radna dana, što omogućava klijentima da nastave svoje poslovne aktivnosti bez većih odlaganja. Kako bi se ubrzao proces, dokumentacija potrebna za kredit je pojednostavljena, s obzirom da klijenti dostavljaju samo saglasnost za preuzimanje izveštaja iz Kreditnog biroa, dok Banka sve ostale informacije prikuplja iz zvanične APR dokumentacije. Krediti za obrtna sredstva imaju fleksibilan rok otplate do pet godina, a iznos kredita se prilagođava potrebama i mogućnostima klijenta.

Dodatne prednosti koje izdvajaju ovu ponudu od ostalih, uključuju izbor valute (RSD ili EUR – uz valutnu klauzulu) i fiksnu kamatnu stopu bez obzira na rok otplate. Obezbeđenje kredita obuhvata menice firme i lične menice vlasnika, bez dodatnih troškova za procenu nekretnine i troškova upisa hipoteke.

Brzina, jednostavnost i pouzdanost su ključne karakteristike rada banke sa klijentima. Pružamo zainteresovanim privrednicima i preduzetnicima izuzetno jednostavan postupak apliciranja i odobrenja, što je prava retkost u današnje vreme. Takođe, kada je reč o otvaranju računa za preduzetnike i mala preduzeća, većina postupaka se obavi u samo jednom danu ili čak u nekoliko sati- istakao je Miloš Bojanić, izvršni direktor za korporativne klijente, u Sektoru za mala i srednja preduzeća Addiko banke.

Pored navedenog, Addiko banka pruža preduzetnicima i privrednicima širok spektar proizvoda, uključujući povoljne kredite za obrtna sredstva, revolving kredite, dozvoljeni minus i činidbene i plative garancije, kako bi im omogućila efikasnije upravljanje njihovim poslovanjem, mogućnost da brzo i lako prošire asortiman svojih proizvoda i usluga, kao i da na zahteve svojih klijenata i kupaca odgovore pravovremeno i na najbolji način.

13.12.2022.

Addiko banka obezbedila domaćim privrednicima povoljne biznis kredite uz garancijsku šemu DFC i USAID

Addiko banka započela je sa odobravanjem izuzetno povoljnih kredita za likvidnost, obrtna i osnovna sredstava domaćim preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima uz značajno manje zahteve za obezbeđenjem svih kredita, a sve zahvaljujući novoj garancijskoj šemi Američke razvojne korporacije DFC i Agencije SAD za međunarodni razvoj USAID.

Tim povodom, Addiko banka je danas u prisustvu visokih državnih zvaničnika potpisala ugovor o novom garancijskom programu sa predstavnicima DFC i USAID, što će Addiko banci omogućiti da u narednim mesecima isplati kredite u vrednosti od čak 50 miliona dolara uz znatno manje zahteve za obezbeđenjem.

  • Ovo je već drugi garancijski program u kom učestvuje naša banka i izuzetno nam je drago da ćemo i u 2023. godini svojim klijentima obezbediti najpovoljnije kreditne plasmane na domaćem tržištu. Pitanje obezbeđenja ili kolaterala je veoma često veliki problem za naše privrednike, posebno kada je reč o mladim i brzo rastućim preduzećima. Smisao ovog programa je da se upravo takvim • preduzetnicima i privrednicima omogući lakši pristup bankarskim pozajmicama i da im se time pruži prilika da se razvijaju, šire i otvaraju nova radna mesta – istakao je Vladimir Stanisavljević, član Izvršnog odbora Addiko banke.

Za povoljne biznis kredite Addiko banke uz garancijsku šemu DFC i USAID moći će da konkurišu svi preduzetnici, mala i srednja preduzeća u Srbiji, pri čemu će najmanje 30 odsto isplaćenih sredstava biti pozajmice preduzećima čiji su osnivači i vlasnici žene, 20 odsto plasmana je rezervisano za preduzetnike i privrednike koji se bave agrobiznisom, dok će 10 odsto svih kredita biti isplaćeno preduzećima sa sedištem u najnerazvijenijim krajevima naše zemlje, odnosno sa područja južne i istočne Srbije.

  • Za nas u Addiko banci je izuzetno važno da svoju stručnu i finansijsku podršku omogućimo svim domaćim preduzetnicima i privrednicima, ali i da kao društveno odgovorna kompanija podstaknemo uravnotežen privredni razvoj u Srbiji i da dodatno promovišemo žensko preduzetništvo koje je iz mnogih razloga kod nas nedovoljno razvijeno. Ovaj garancijski program će nam dodatno pomoći u tome, jer nam je želja da njime ohrabrimo i dodatno favorizujemo domaća preduzeća koja se bave poljoprivredom, preduzeća kojima rukovode žene i preduzeća koja zapošljavaju i proizvode u južnoj i istočnoj Srbiji – dodao je Stanisavljević.

Povoljni Addiko krediti uz garancijsku šemu DFC i USAID odobravaće se uz veoma fleksibilne rokove otplate od šest do 120 meseci, dok je ugovorom planirano da se pozajmice uz ove dodatne garancije klijentima isplaćuju sve do kraja septembra 2025. godine.

Employer partner certificate

01.11.2022.

Novo HR priznanje za Addiko banku u Srbiji
Čista „petica“ za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Beograd, 01. novembar 2022 – Zahvaljujući stalnoj posvećenosti dobrobiti svojih zaposlenih i brojnim inicijativama usmerenim ka unapređenju njihovog zadovoljstva, Addiko banka u Srbiji dobila je i ove godine, treći put za redom, prestižni Employer Partner sertifikat koji promoviše i vrednuje izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Reč je o sertifikatu koji već tradicionalno dodeljuju konsultanti SELECTIO grupe iz Zagreba, a koji garantuje kvalitet u celokupnom upravljanju ljudskim resursima prateći HR standarde koji su definisani po uzoru na najbolje svetske HR prakse.

Pažljivo procenjujući procese i pristupe u radu sa zaposlenima, stručnjaci SELECTIO grupe su tokom ove sertifikacije detaljno analizirali čak sedam HR oblasti u okviru svake organizacije sa ciljem da se na taj način sagledaju kompletan životni ciklus zaposlenih – počevši od privlačenja i zapošljavanja, zatim onboarding-a i razvoja zaposlenih, preko angažovanosti i zadovoljstva, transformacije i razvoja, pa sve do različitih pristupa u zadržavanju i nagrađivanju zaposlenih, kao i odlasku (offboarding), ali i ponovnom povratku u kompaniju.

– Biti nosilac Employer Partner sertifikata je velika čast, ali ono što me posebno čini srećnom jeste da sada već treću godinu za redom imamo priliku da uradimo eksternu procenu naših HR procesa i da iz procene izvučemo pouke na kojima ćemo predano raditi u narednoj godini. Sam sertifikat je svojevrsno priznanje, a ujedno i motivacija za dalje unapređenje. Pomak u svakoj od oblasti koja se sertifikuje je ono što nas dodatno pokreće, kako bi Addiko banka ostala dobro mesto za rad – istakla je Marija Mijatović, direktorka Odeljenja za ljudske resurse i organizacije u Addiko banci.

Po rečima glavnog menadžera Employer Partner projekta Lare Šubić Šuša, Addiko banka je ponovnim dobijanjem ovog sertifikata još jednom potvrdila svoju „izvrsnost i dobru povezanost svih HR praksi, kao i veliku posvećenost ulaganjima u svoje zaposlene“.

– Izvrsne inicijative koje Addiko banka ima kada je reč o zadržavanju svojih zaposlenih, njihovo izuzetno visoko zadovoljstvo saradnjom sa HR odeljenjem, brojni materijalni i nematerijalni benefiti i strateški usmeren HR su samo neki od kvaliteta koji izdvajaju Addiko banku u odnosu na druge poslodavce. Posebno bih istakla inicijativu za mame koje se vraćaju na posao nakon porodiljskog odsustva, a koje danas u Addiku imaju punu podršku svih kolega, praćenu izuzetno velikim razumevanjem. Verujem da će ta inicijativa osigurati ugodno i motivišuće prelazno razdoblje svim mamama, kao i da će biti dobar podsticaj drugim organizacijama da obezbede sličnu podršku svojim zaposlenima – objasnila je Lara Šubić Šuša.

29.12.2021.
Kraj još jedne poslovne godine je vreme kada se sumiraju rezultati, ali se i pripremaju planovi za realizaciju novih ideja.
Odeljenje biznis podrške je i ove godine prvi, pravi i nepresušan nivo podrške svim zaposlenima iz tržišnih sektora, ali i svim klijentima banke.
Timski rad i fokusiranost na bitno uz nesebično zalaganje svih – omogućilo nam je status pravih netipičnih bankara.

Novi koncept rada, zalaganje i ostvareni rezultati  svih članova tima, prepoznati su od stane rukovodstva banke koje daje veliku podršku daljem razvoju i inovacijama.

Kraj još jedne poslovne godine Addiko

15.09.2020. – Addiko Banka donira Institutu „Torlak“ 500.000 dinara  >>  Zdravlje je na prvom mestu, proslave mogu da sačekaju

22.07.2020. – Broj korisnika digitalnih usluga u porastu >> Addiko banka beleži skok broja digitalnih korisnika

04.06.2020. – Prvi put u Srbiji otvaranje računa putem mobilne aplikacije  >> Addiko banka predstavila mRačun

17.05.2019. – Ekonomska prognoza za zemlje regiona u kojima posluje Addiko banka – SEE Quarterly report

Donosimo najnovije prognoze naših ekonomista!

10.01.2019. – Ekonomska prognoza za zemlje regiona u kojima posluje Addiko banka – SEE Quarterly report

Donosimo najnovije prognoze naših ekonomista!

19.09.2018. – Novih 20 miliona evra namenjenih sektoru MSP kroz sporazum EBRD i Addiko banke

Nastavak uspešne saradnje na polju podrške razvoju malih i srednjih preduzeća!

18.07.2018. – Ekonomska prognoza za zemlje regiona u kojima posluje Addiko banka – SEE Quarterly report

Donosimo najnovije prognoze naših ekonomista!

Ekonomska prognoza za zemlje regiona

13.06.2018. – Projekat ŠIROM OTVORENIH VRATA u saradnji sa Atelje 212

Pozorište Atelje 212 je uvek otvoreno za nove ideje, ali pre svega za svoju publiku. Zato je Addiko banka u saradnji i kao prijatelj Ateljea 212, osmislila projekat ŠIROM OTVORENIH VRATA, koji će Vam doneti neophodno osveženje u ovim toplim danima, kao poklon i zahvalnost što ste tokom čiatave sezone uvek sa nama. Karte možete preuzeti na biletarnici Ateljea 212. Više informacija o programu naćićete na internet prezentaciji Atelje 212. VIDIMO SE!

Program ŠIROM OTVORENIH VRATA u saradnji Atelje 212 i Addiko Bank

08.06.2018 – Kultni bendovi i nove muzičke snage na Addiko Fusion bini EXIT festivala! 

Žanrovski najbogatija bina EXIT festivala, Addiko Fusion Stage, poželeće ovog jula dobrodošlicu muzičarima i bendovima sa raznih delova muzičkog spektra i povesti ljubitelje dobre svirke na još jedno sonično putovanje.

Addiko Fusion Stage

29.05.2018. – Ekonomska istraživanja Addiko Grupe dobitnik tri renomirane ‘FocusEconomics’ nagrade

Sektor Ekonomskih istraživanja Addiko Grupe, sa sedištem u Hrvatskoj, dobitnik je tri nagrade „FocusEconomics Analyst Forecast Awards 2018“ u kategoriji „Ukupno najbolji prognostičar za Srbiju i Sloveniju“ i „Najbolji prognostičar fiskalnog bilansa za Sloveniju“.

Addiko Grupe dobitnik tri renomirane nagrade

23.05.2018. – Addiko banka implementira digitalna rešenja Appian Applications

Addiko banka a.d. Beograd je danas lansirala dve nove savremene platforme (Digital Lending i Trade Finance) za upravljanje poslovnim procesima pomoću Appian tehnologije, koja će dovesti do značajnog ubrzanja, pojašnjavanja i povećanja efektivnosti digitalnih procesa u vezi sa odobravanjem zajmova i trgovinskih finansijskih transakcija za svoje korporativne i SME klijente. U okviru jednostavne Addiko procedure odobravanja zajmova, banka je u mogućnosti da ponudi odobrenje zahteva klijentima u roku od svega tri radna dana, na taj način skraćujući prosečno vreme čekanja za 50 odsto.

Addiko banka implementira digitalna rešenja Appian Applications

08.05.2018. – Pozitivni godišnji rezultati Addiko banke potvrđuju stabilnu tržišnu poziciju i usmerenost ka daljem rastu

Addiko Banka a.d. Beograd je u 2017. godini zabeležila pozitivan poslovni rezultat koji nakon oporezivanja iznosi 1,2 milijardi RSD. Poboljšani su finansijski pokazatelji u svim segmentima, ostvareno je profitabilno poslovanje i učvršćena stabilna pozicija na srpskom finansijskom i međubankarskom tržištu.

12.04.2018. – Ekonomska prognoza za zemlje regiona u kojima posluje Addiko banka. Donosimo najnovije prognoze naših ekonomista!

SEE Outlook 2Q 2018

05.04.2018. – EBRD odobrila Addiko banci novu liniju u iznosu od 10 miliona evra za mala i srednja preduzeća

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) je potpisala novi sporazum sa Addiko bankom o odobravanju linije iz Trade Finance programa u iznosu od 10 miliona evra, što predstavlja nastavak prošlogodišnje saradnje namenjene razvoju malih i srednjih preduzeća i podršci velikim preduzećima. Evropska banka za obnovu i razvoj naglašava da ovaj sporazum potvrđuje dosadašnju dobru saradnju sa Addiko grupom i Addiko bankom a.d. Beograd.

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) je potpisala novi sporazum sa Addiko bankom

02.04.2018. – Nova beskontaktna mirisna kartica Addiko banke

Addiko banka u svoju kartičnu ponudu uvela je Debit Mastercard®, prvu Addiko beskontaktnu debitnu karticu. Pored toga što se radi o prvoj kartici s originalnim vertikalnim dizajnom, ona je i prva mirisna kartica na tržištu. Ova jedinstvena, dvovalutna kartica, koja je vezana uz tekući račun, omogućava potrošnju po dinarskom i deviznom računu, kao i plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu.

Addiko Mastercard kartica private debit

29.03.2018. – Addiko banka dobitnik je šest ‘Transform Awards Europe 2018’ nagrada

Nagrade se dodeljuju za projekte najboljeg upravljanja brendovima i rebrendinga, najkreativnije osmišljenog vizuelnog identiteta i kvalitetnog upravljanja ugledom. Addiko banka je s agencijom Profet, koja je bila angažovana na projektu rebrendinga Addiko Grupe, od stručnog žirija sastavljenog od 27 međunarodnih stručnjaka iz sveta marketinga, oglašavanja, brendinga, komunikacija i kreative bila nominovana u šest kategorija i u svima je osvojila nagradu; zlato za „Najbolju kreativnu strategiju“, „Najbolji rebrending nakon procesa spajanja“, „Najbolji razvoj brenda u sklopu repozicioniranja i predstavljanja nove misije i vizije“, „Najbolji vizuelni identitet u finansijskoj industriji“; srebro za „Najbolje korišćenje vizuelnog vlasništva“ i bronzu za „Najbolji strateški i kreativni razvoj novog brenda“.

Addiko banka dobitnik je šest Transform Awards Europe 2018 nagrada

19.03.2018. – Marinin Pokret jača bazu ženske košarke u Srbiji

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije i trener košarkašica Galatasaraja Marina Maljković iskoristila je jednodnevnu pauzu i stigla iz Istanbula, kako bi u maloj Štark areni prisustvovala „Addiko Bank turniru“ Pokreta za žensku košarku Marina Maljković.

06. 03. 2018 – ‘Postanite klijent Addiko banke’ – novi koncept bankarstva

Addiko banka je danas ponudila novi koncept ‘Postani Addiko klijent’, u okviru koga, uverena u kvalitet svoje usluge, novim klijentima poklanja 4.000 dinara dobrodošlice, ali i dodatnih 1.000 dinara ako klijenti nakon godinu dana ne budu zadovoljni uslugom.

06.02.2018. – Vojislav Lazarević novi predsednik IO Addiko banke u Srbiji

Addiko banka je za novog predsednika Izvršnog odbora Addiko banke u Srbiji imenovala Vojislava Lazarevića, koji ovu funkciju preuzima nakon uspešne karijere na rukovodećim pozicijama u oblasti bankarstva i finansija u zemlji i inostranstvu.

Vojislav Lazarević

29.01.2018. – Saradnja Addiko Grupe i kompanije Microsoft

Addiko Grupa i kompanija Microsoft dogovorili su saradnju na planu unapređenja korisničkog iskustva klijenata banke kroz implementaciju Microsoft tehnološkog rešenja –  Dynamics 365. Addiko Grupa je postala prva regionalna bankarska organizacija koja će tokom 2018. godine, na svim tržištima na kojima posluje, implementirati moderna rešenja kompanije Microsoft, ali i nastaviti dalje proces digitalne transformacije, fokusirajući se na unapređenje korisničkog iskustva svojih klijenata.

Addiko Bank Microsoft

06.12.2017. – Addiko Bank dobila međunarodni sertifikat „Prijatelj klijenata“

Osvajanjem prestižnog međunarodnog sertifikata ‘Prijatelj klijenata’, Addiko Bank a.d. Beograd je potvrdila svoj visoko kvalitetan standard poslovanja i odnosa prema klijentima, zaposlenima i poslovnim partnerima.

15.11.2017.- Addiko banka uvela jedinstveni proizvod Go Digital račun

Addiko banka je predstavila i prva na tržištu Srbije ponudila korisnicima novi, jedinstveni proizvod „GO Digital“ račun male platne vrednosti koji je moguće otvoriti online, bez odlaska u poslovnicu i sa aktivnim računom u trenutku otvaranja. Klijentu je odmah dostupno korišćenje i drugih digitalnih usluga, kao što su mbanking, ebanking, nedavno predstavljena inovativna usluga Addiko Chat Banking na Viberu i prebacivanje novca kontaktima iz imenika na mobilnom telefonu.

Addiko brine o svojim klijentima

02.10.2017. – Ekonomska prognoza za zemlje regiona u kojima posluje Addiko banka – SEE Outlook 4Q 2017

Donosimo najnovije prognoze naših ekonomista!

Ekonomska prognoza za zemlje regiona

08.09.2017.- Addiko banka pruža podrsku buducim kosarkaskim sampionkama

U prostorijama Addiko banke potpisan je ugovor o donaciji sa Pokretom za žensku košarku „Marina Maljković“, u vrednosti od 10.000 evra.

21.08.2017. – Dobitnici nagrada konkursa #ZelimNaExit2018

28.07.2017. – Pravila nagradnog konkursa #ZelimNaExit2018

19.07.2017. – Ekonomska prognoza za zemlje regiona u kojima posluje Addiko banka – SEE Outlook Quarterly 3Q2017

14.07.2017.- Saopštenje za medije-Addiko banka nastavlja da podržava atletičare paraolimpijce

Addiko banka nastavlja da podržava atletičare paraolimpijce

26.05.2017.- Nagrada Addiko banci za najbolje prognoze kretanja inflacije za Srbiju i Hrvatsku

Odeljenje Ekonomskih istraživanja Addiko banke dobitnik je nagrade „Focus Economics Analyst Forecast Awards 2017“ u kategoriji „Najbolji prognostičar inflacije“ za Srbiju i Hrvatsku.

26.09.2016.- Paraolimpijci dočekani u Beogradu

Addiko banka je podržala atletski tim donacijom od 10.000 evra, a oni su svoju zahvalnost na podršci izrazili donošenjem zlatne, srebrne i bronzane medalje u bacanju koplja i bacanju čunja, kao i obaranju svetskog rekorda u ovoj disciplini.

07.12.2016.- Nagradna igra „Addiko Bank: štednja ima novo ime“ je završena!

Asteroid nije udario nikoga, a šansa za nagradom je bila velika. Miladija Popović je osvojila automobil Opel Adam! Pogledajte spisak dobitnika svih nagrada i fotografije sa uručenja  glavne nagrade.

Saopštenja za javnost Addiko Bank a.d. Beograd

Predstavnici medija, kao i najšira javnost, na ovom mestu može pronaći pravovremene informacije vezane za poslovanje Addiko banke.

Zvanične informacije možete pronaći i na društvenim mrežama banke: Facebook, Twitter, LinkedIn i Google+

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju. Medijske upite možete poslati na adresu:publicrelations.serbia@addiko.com

Ekonomske analize Addiko Bank a.d. Beograd

Economic digest je kvartalni vodič kroz ekonomske trendove u Srbiji, koga pripremaju ekonomisti Addiko Bank a.d. Beograd.

Sastoji iz detaljnog uvodnog pregleda, kao i pregleda makroekonomskih tokova, te kretanja na tržištima novca i kapitala obogaćenim ilustrativnim grafičkim i tabelarnim prikazima.

Pored toga, čitaocima je omogućeni detaljan pregled predviđanja za kretanja ključnih makroekonomskih i tržišnih varijabli za Srbiju.

Ova publikacija je besplatno dostupna na sajtu banke, a na upit je takođe moguće dodavanje na našu mejling listu.

Za pitanja, sugestije, primedbe i ostale komentare, molimo kontaktirajte nas putem sledećih kanala

Elektronska poštaTelefon
marko.danon@addiko.com+381 11 222 6861

Izjava o odricanju odgovornosti:

Informacije i stavovi izneti u ovim izveštajima su pripremljeni od analitičara Addiko Bank a.d. Beograd. Svi stavovi iskazani u ovim izveštajima odraz su trenutne procene autora i ne moraju odražavati stav Addiko Bank a.d. Beograd ili bilo koje od njenih zavisnih preduzeća i ogranaka. Ovi izveštaji su zasnovani na javno dostupnim informacijama, u grafičkim prikazima su navedeni izvori. Addiko Bank a.d. Beograd i njena zavisna preduzeća i ogranci ne snose odgovornost za tačnost tih informacija. Ovi izveštaji ne predstavljaju savet za ulaganja ili ponudu ili poziv na kupovinu i prodaju bilo koje hartije od vrednosti. Addiko Bank a.d. Beograd i njena zavisna preduzeća i ogranci ne preuzimaju obavezu saopštavanja promene informacija ili stavova, i ne prihvataju nikakvu odgovornost za direktan ili indirektan gubitak nastao kao posledica korišćenja ovih izveštaja.

Upoznajte nas

Upoznajte naše rukovodstvo

Finansijski izveštaji

Addiko Bank Srbija