Saopštenja i publikacije

Saopštenja i publikacije Addiko Bank a.d. Beograd

Ovde možete pronaći sva saoštenja za javnost i publikacije Addiko Bank a.d. Beograd. Medijske upite u vezi sa Addiko Bank a.d. Beograd možete poslati na sledeću e-mail adresu: publicrelations.serbia@addiko.com

Najnovija saopštenja

14.07.2017.- Saopštenje za medije-Addiko banka nastavlja da podržava atletičare paraolimpijce

Addiko banka nastavlja da podržava atletičare paraolimpijce

26.05.2017.- Nagrada Addiko banci za najbolje prognoze kretanja inflacije za Srbiju i Hrvatsku

Odeljenje Ekonomskih istraživanja Addiko banke dobitnik je nagrade „Focus Economics Analyst Forecast Awards 2017“ u kategoriji „Najbolji prognostičar inflacije“ za Srbiju i Hrvatsku.

26.09.2016.- Paraolimpijci dočekani u Beogradu

Addiko banka je podržala atletski tim donacijom od 10.000 evra, a oni su svoju zahvalnost na podršci izrazili donošenjem zlatne, srebrne i bronzane medalje u bacanju koplja i bacanju čunja, kao i obaranju svetskog rekorda u ovoj disciplini.

07.12.2016.- Nagradna igra „Addiko Bank: štednja ima novo ime“ je završena!

Asteroid nije udario nikoga, a šansa za nagradom je bila velika. Miladija Popović je osvojila automobil Opel Adam! Pogledajte spisak dobitnika svih nagrada i fotografije sa uručenja  glavne nagrade.

Saopštenja za javnost Addiko Bank a.d. Beograd

Predstavnici medija, kao i najšira javnost, na ovom mestu može pronaći pravovremene informacije vezane za poslovanje Addiko banke.

Zvanične informacije možete pronaći i na društvenim mrežama banke: Facebook, Twitter, LinkedIn i Google+

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju. Medijske upite možete poslati na adresu:publicrelations.serbia@addiko.com

Ekonomske analize Addiko Bank a.d. Beograd

Economic digest je kvartalni vodič kroz ekonomske trendove u Srbiji, koga pripremaju ekonomisti Addiko Bank a.d. Beograd.

Sastoji iz detaljnog uvodnog pregleda, kao i pregleda makroekonomskih tokova, te kretanja na tržištima novca i kapitala obogaćenim ilustrativnim grafičkim i tabelarnim prikazima.

Pored toga, čitaocima je omogućeni detaljan pregled predviđanja za kretanja ključnih makroekonomskih i tržišnih varijabli za Srbiju.

Ova publikacija je besplatno dostupna na sajtu banke, a na upit je takođe moguće dodavanje na našu mejling listu.

Za pitanja, sugestije, primedbe i ostale komentare, molimo kontaktirajte nas putem sledećih kanala

Elektronska poštaTelefon
marko.danon@addiko.com+381 11 222 6861

Izjava o odricanju odgovornosti:

Informacije i stavovi izneti u ovim izveštajima su pripremljeni od analitičara Addiko Bank a.d. Beograd. Svi stavovi iskazani u ovim izveštajima odraz su trenutne procene autora i ne moraju odražavati stav Addiko Bank a.d. Beograd ili bilo koje od njenih zavisnih preduzeća i ogranaka. Ovi izveštaji su zasnovani na javno dostupnim informacijama, u grafičkim prikazima su navedeni izvori. Addiko Bank a.d. Beograd i njena zavisna preduzeća i ogranci ne snose odgovornost za tačnost tih informacija. Ovi izveštaji ne predstavljaju savet za ulaganja ili ponudu ili poziv na kupovinu i prodaju bilo koje hartije od vrednosti. Addiko Bank a.d. Beograd i njena zavisna preduzeća i ogranci ne preuzimaju obavezu saopštavanja promene informacija ili stavova, i ne prihvataju nikakvu odgovornost za direktan ili indirektan gubitak nastao kao posledica korišćenja ovih izveštaja.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Upoznajte nas

Upoznajte naše rukovodstvo

Finansijski izveštaji

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta.

Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".