Osiguranje

Putno osiguranje u saradnji sa Uniqa osiguranjem

Na svakom putovanju moguće su neprijatnosti koje mogu poremetiti vaše planove. Ukoliko nastupe zdravstveni problemi na putovanju u inostranstvu, nudimo vam jedino sigurno rešenje – međunarodno putno osiguranje! Nemojte da dozvolite da nepredviđene okolnosti pokvare lep odmor i divne uspomene.

Od sada brzo i povoljno možete ugovoriti putno osiguranje i online, iz udobnosti svog doma ili kancelarije!

Polisa će vam biti dostavljena e-mailom, a vi čak ne morate ni da je odštampate – dovoljno je da je sačuvate na svom telefonu, tabletu ili laptopu.

Uživajte u sigurnoj kupovini, koju vam obezbeđuju Uniqa osiguranje i Addiko banka. Dovoljan je jedan klik da završite i putno osiguranje!

Želite letovanje bez briga?

Polisu putnog osiguranja u inostranstvu možete obezbediti i u svim ekspoziturama Addiko banke – pogledajte mapu Addiko ekspozitura.

U saradnji sa Uniqa osiguravajućom kućom nudimo vam – individualno ili porodično putno osiguranje, kao i individualno putno osiguranje sa više ulazaka.

Za više informacija pozovite naš Kontakt centar na 0800 303 303 svakog radnog dana od 08-20h, subotom i nedeljom od 09-14h.

Želite više informacija? Popunite formu i uskoro ćemo vas pozvati.

Obrada Vaših ličnih podataka koje ste podelili sa nama putem odgovora na pitanja i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se preduzeli koraci pre zaključenja ugovora sa Addiko Bank a.d. Beograd (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) meseca i neće biti korišćeni u druge svrhe.

Addiko Bank a.d. Beograd, Bul. Milutina Milankovića 7v, 11070 Beograd je rukovalac obrade ličnih podataka. Kontakti: +381 11 222 6000, 0800 303 303, info.rs@addiko.com. Ukoliko želite saznati više informacija o obradi Vaših ličnih podataka, molimo da posetite našu web stranicu: https://www.addiko.rs/zastita-podataka ili kontaktirajte našeg službenika za zaštitu ličnih podataka putem e-mail adrese dpo.rs@addiko.com.

<span class="date updated date-link"><span itemprop="datePublished">25. maj 2018.</span></span>

Plaćanje naknade za svaku uslugu je nepotrebno

Podnesite zahtev za kredit online, a odluku dobijate u najkraćem roku.

Podnesite zahtev online!

Keš kredit „2 u 1“

Addiko keš kredite odobravamo za 30 minuta.

Više informacija

Nije lako odabrati najprikladniji iznos štednje i uplata

Pomoći ćemo vam da odaberete najbolji način štednje.

Štednja sa premijom

Addiko Bank Srbija