Digitalno bankarstvo

Digitalno bankarstvo Addiko Bank a.d. Beograd

Lako. Brzo. Sigurno. Jedan klik i ne čekaš u redu.

Kako biste brzo i lako dobili sve potrebne informacije, bez nepotrebnog trošenja vremena i odlaska u ekspozituru, Addiko Bank a.d. Beograd je obezbedila 4 kanala komunikacije. Na Vama je da odlučite koji kanal komunikacije sa bankom Vam najviše odgovara.

Addiko EBank

Sa otvorenim paketom tekućeg računa automatski dobijate i pristup Addiko EBank. Sa e-bankingom jednostavno upravljate svojim finansijama. Aplikacija ima inovativni dizajn i jednostavna je za upotrebu. Imate uvid u sve račune i trasakcije po računima i ostalim proizvodima u realnom vremenu. Aplikaciji možete pristupiti sa mobilnog telefona, tableta ili desktop računara. Platite sve račune jednim klikom bez čekanja u redu.

Addiko Mobile

Addiko m-banking aplikacija je jednostavna za korišćenje. Dostupna je za Android i za IOS operativne sisteme i lako se instalira. Preuzimate je sa Google Play Store-a ili App Store-a i aktivirajte bez odlaska u banku. Kao korisniku Addiko EBank već vam je dostupna. Imate mogućnost pregled stanja i transakcija po svim računima, prebacivanje novca sa računa na račun je jednostavno. Možete sami birati datum i vreme za transfer i zakazivati plaćanje unapred. Usluga vam je na raspolaganju 24/7.

SMS servis

Sa Addiko SMS servisom imate uvek uvid na stanje na računu. Po vašoj želji, možete sami tražiti uvid ili dobijati automatska obaveštenja.

Kontakt centar

Addiko Kontakt centar vam je uvek na usluzi za dodatne informacije. Radno vreme Kontakt centra je radnim danom od 08-19h i subotom od 09-14h. Addiko banka vam je omogućila besplatne pozive sa fiksnog telefona i svih mreža iz Srbije na broj 0800 303 303. Kontakt centru se možete obratiti i putem e-maila na info.rs@addiko.com

<span class="date updated date-link"><span itemprop="datePublished">22. februar 2017.</span></span>

Plaćanje naknade za svaku uslugu je nepotrebno

Podnesite zahtev za kredit online, a odluku dobijate u najkraćem roku.

Podnesite zahtev online!

Keš kredit „2 u 1“

Addiko keš kredite odobravamo za 30 minuta.

Više informacija

Nije lako odabrati najprikladniji iznos štednje i uplata

Pomoći ćemo vam da odaberete najbolji način štednje.

Štednja sa premijom

Addiko Bank Srbija