Kupi i podigni gotovinu

Podizanje gotovine prilikom plaćanja karticama je pogodan način da brzo i lako podignete gotovinu sa svog računa dok obavljate kupovinu u Vašem omiljenom maloprodajnom objektu, čime štedite vreme odlaska do bankomata. Addiko Banka ne naplaćuje dodatno korisniku korišćenje ovog servisa, a preporuka je i trgovcima da ovaj servis omoguće bez provizije. Ukoliko se provizija naplaćuje, trgovac je dužan da na prodajnom mestu jasno istakne informaciju o visini te provizije.

Podizanje gotovine prilikom plaćanja debitnom karticom je usluga koju nude odabrani maloprodajni objekti i koja omogućava potrošačima da kada račun kod trgovca plaćaju svojom debitnom karticom podignu i određenu količinu gotovine sa svog računa.

Iznos gotovine koji možete da podignete varira u zavisnosti od trgovinskog objekta i od raspoloživih sredstava u trenutku kupovine, dok je sa strane Mastercard i DinaCard, limit postavljen na 5.000 dinara. Ukoliko imate pitanja o raspoloživim sredstvima u određenom trgovinskom objektu, potrebno je da kontaktirate trgovca direktno. Iznos gotovine uz kupovinu takođe zavisi i od raspoloživih sredstava na računu koji je povezan sa vašom debitnom karticom.

Želite više informacija? Popunite formu i uskoro ćemo vas pozvati.

Obrada vaših kontakt-podataka navedenih iznad, iznos kredita i period otplate sa porukom su neophodni u cilju vršenja radnji pre sklapanja ugovora sa Addiko Bank a.d. Beograd, Milutina Milankovića 7v, 11070 Beograd (rukovalac podataka). Podaci će se čuvati 4 meseca i neće se koristiti ni u koju drugu svrhu. Više informacija o obradi vaših podataka o ličnosti: https://www.addiko.rs/zastita-podataka .

Addiko Bank Srbija