Kupi i podigni gotovinu

Podizanje gotovine prilikom plaćanja karticama

Podizanje gotovine prilikom plaćanja karticama je pogodan način da brzo i lako podignete gotovinu sa svog računa dok obavljate kupovinu u Vašem omiljenom maloprodajnom objektu, čime štedite vreme odlaska do bankomata. Addiko Banka ne naplaćuje dodatno korisniku korišćenje ovog servisa, a preporuka je i trgovcima da ovaj servis omoguće bez provizije. Ukoliko se provizija naplaćuje, trgovac je dužan da na prodajnom mestu jasno istakne informaciju o visini te provizije.

Podizanje gotovine prilikom plaćanja debitnom karticom

Podizanje gotovine prilikom plaćanja debitnom karticom je usluga koju nude odabrani maloprodajni objekti i koja omogućava potrošačima da kada račun kod trgovca plaćaju svojom debitnom karticom podignu i određenu količinu gotovine sa svog računa.

Iznos gotovine koji možete da podignete

Iznos gotovine koji možete da podignete varira u zavisnosti od trgovinskog objekta i od raspoloživih sredstava u trenutku kupovine, dok je sa strane Mastercard i DinaCard, limit postavljen na 5.000 dinara. Ukoliko imate pitanja o raspoloživim sredstvima u određenom trgovinskom objektu, potrebno je da kontaktirate trgovca direktno. Iznos gotovine uz kupovinu takođe zavisi i od raspoloživih sredstava na računu koji je povezan sa vašom debitnom karticom.

Želite više informacija? Popunite formu i uskoro ćemo vas pozvati.

Obrada Vaših ličnih podataka koje ste podelili sa nama putem odgovora na pitanja i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se preduzeli koraci pre zaključenja ugovora sa Addiko Bank a.d. Beograd (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) meseca i neće biti korišćeni u druge svrhe.

Addiko Bank a.d. Beograd, Bul. Milutina Milankovića 7v, 11070 Beograd je rukovalac obrade ličnih podataka. Kontakti: +381 11 222 6000, 0800 303 303, info.rs@addiko.com. Ukoliko želite saznati više informacija o obradi Vaših ličnih podataka, molimo da posetite našu web stranicu: https://www.addiko.rs/zastita-podataka ili kontaktirajte našeg službenika za zaštitu ličnih podataka putem e-mail adrese dpo.rs@addiko.com.

Addiko Bank Srbija