Naše vrednosti

Vrednosti Addiko Bank a.d. Beograd

Mi se fokusiramo na klijenta

Sledeći strategiju, kreiramo relevantna i jednostavna rešenja  za interne i eksterne klijente i partnere; isporučujemo pametne i digitalne proizvode, usluge i procese.

Mi smo efikasni u izvršavanju zadataka sa preduzetničkim stavom

Efikasno i brzo ispunjavamo obaveze i ciljeve; Fokusiramo se na ono što je važno; ostavljamo nerelevantnu prošlost iza sebe i stvaramo nove ideje; kročimo u nove oblasti biznisa koje su u fokusu; inoviramo i razmišljamo drugačije, eksperimentišemo, učimo iz grešaka i brzo implementiramo naučeno.

Mi vodimo ličnim primerom

Walk the talk sledeći načela poverenja, poštovanja, integriteta, etike i transparentnosti; inspirišemo i cenimo druge; komuniciramo aktivno i otvoreno; kontinuirano učimo i razvijamo nove veštine.

Mi sarađujemo

Radimo zajedno sa timom, prihvatamo različitosti i poštujemo druge; Povezujemo se sa timovima i delujemo van svog domena poslovanja; aktivno delimo znanje sa drugima i zajedno sa timom donosimo kritične odluke; sa poštovanjem dajemo i primamo fidbek.

Mi preuzimamo odgovornost

Proaktivno preuzimamo odgovornost; ispunjavamo obećano; brzo donosimo odluke uzimajući u obzir sve podatke iz različitih oblasti, uz preuzimanje proračunatog rizika; pokrećemo promene i koristimo prilagodljiv i agilan pristup.

<span class="date updated date-link"><span itemprop="datePublished">28. februar 2017.</span></span>

Upoznajte nas

Upoznajte naše rukovodstvo

Finansijski izveštaji

Addiko Bank Srbija