Atelje 212

Obaveštenje!

U skladu sa odlukom Vlade Srbije o zabrani javnih skupova u zatvorenim prostorima, predstave u pozorištu Atelje 212 su otkazane do daljnjeg.
Više informacija možete pronaći klikom ovde.

Kako se predstave ne izvode, „Program podele besplatnih karata za predstave pozorišta Atelje 212“ se odlaže do daljnjeg.

O ponovnom početku rada pozorišta, blagovremeno ćemo vas obavestiti.

Hvala na razumevanju.

Program podele besplatnih karata
za predstave pozorišta Atelje 212

U okviru „Programa podele besplatnih karata“ Addiko banka će svakog meseca u periodu od 20. u mesecu do poslednjeg dana u tekućem mesecu poklanjati karte za 212 najbržih učesnika koji se prijave na sajtu.

Svaki dobitnik na e-mail adresu, koju je ostavio prilikom prijave, dobija jedinstveni KOD sa kojim najkasnije do 7. (sedmog) dana u sledećem mesecu može da preuzme svoju kartu na blagajni Ateljea 212.

Svaki učesnik ima pravo da dobije jednu besplatnu kartu u 3 meseca.

Spisak dobitnika će biti objavljen na sajtu svakog meseca, prvog radnog dana nakon završetka prijave, od kada i počinje preuzimanje karata.

Ne propustite priliku, prijavite se!

Uživajte u najboljim predstavama Ateljea 212 uz poseban popust od30% ukoliko plaćate karte bilo kojom karticom Addiko banke na blagajni pozorišta ili preko veb sajta www.atelje212.rs uz promo kod ADDIKO.

Zabavite se uz Addiko promo tim, odigrajte kviz pre početka predstave i naučite još ponešto što niste znali o Ateljeu 212.

Repertoar Ateljea 212 (http://atelje212.rs/bilet/repertoar.php#danas)

Uživajte u drami, komediji i avanturi!

Društvena odgovornost Addiko Banke

Addiko Bank Srbija