Covid – 19

Od petka, 03.07. ekspozitura Zaplanjska koja posluju u okviru tržnog centra Stadion, radiće sa skraćenim radnim vremenom i to:

Ekspozitura Zaplanjska: ponedeljak – petak: 09:00-17:00h, subota: 10:00-17:00h

Addiko banka donirala Institutu „Torlak“ dva miliona dinara
Saznajte više klikom OVDE

Obaveštenje o načinu privremene isplate penzija za lica sa navršenih 65 i više godina života pogledajte OVDE.

Obaveštenje o ponudi zastoja u otplati kreditnih obaveza (moratorijum) pogledajte OVDE.

Bankomat Plaza, Bulevar Zorana Đinđića 12e, biće aktivan u periodu od 08:00 – 19:00h

Poštovani klijenti,

Obaveštavamo vas da sve informacije koje se odnose na obavljanje poslova Banke sa ovlašćenim menjačima možete dobiti na sledeće brojeve telefona Addiko banke:
011/222 – 6536 i 011/222 – 6546 svakog radnog dana u periodu od 09:00 – 14:00h.

U nastavku se nalazi pregled radnih vremena ekspozitura tokom trajanja vanrednog stanja prouzrokovanog usled pandemije Covid – 19.
Privremeno radno vreme ekspozitura tokom trajanja vanrednog stanja možete pogledati OVDE.

Vaša Addiko banka

Addiko Bank a.d. Beograd je svoje poslovanje u uslovima pandemije virusa Covid-19, organizovala tako da na najbolji način zaštiti svoje klijente i svoje zaposlene.
Radi sigurnosti svih nas, preduzeli smo dodatne zaštitne higijenske mere u svim ekspoziturama, kao i u Centrali banke.

addiko checkKoristite Addiko digitalne servise

U cilju bolje prevencije, ljubazno vas molimo da ukoliko ste u mogućnosti, bankarske usluge obavljate preko Addiko digitalnih platformi – Addiko Mobile i Addiko EBank .
Plaćajte račune preko vašeg mobilnog telefona uz opciju „Slikaj i plati“ ili pošaljite novac putem Vibera za nekoliko trenutaka.
Podsećamo da klijenti koji primaju zaradu preko Addiko banke, mogu da podignu mKredit koji im je takođe na raspolaganju 24/7, kao i dozvoljeno prekoračenje bez potrebe odlaska u banku.

addiko checkDržite siguran razmak

Izbegnite kontakt i plaćajte karticama beskontaktno u trgovinama, jer karticu ne morate da predajete trgovcu već je sami, bez dodira, približite aparatu prilikom plaćanja. Za iznose do 4.000 dinara ne unosite PIN.

Podižite gotovinu sa bankomata

Koristite bankomate ukoliko vam je potrebna gotovina, bankomati su vam na raspolaganju. Nakon koriscenja obavezno dezinfikujte ruke.

addiko checkDržite odstojanje od minimum 2 metra

Ukoliko je vaša poseta nekoj od ekspozitura Addiko banke neophodna, ljubazno vas molimo da, ako je u ekspozituri gužva, sačekate ispred ekspoziture, a ako ste već u redu, da održavate preporučeno rastojanje od 2 metra između vas i drugih klijenata.

addiko checkOstanimo u kontaktu

Ukoliko imate bilo kakvih problema u korišćenju naših usluga pozovite Addiko Kontakt centar na broj 0800 303 303 ili pišite putem maila info.rs@addiko.com 
Za vreme vanrednog stanja, kolege su vam na raspolaganju  u sledecećem terminu: ponedeljak – subota: 08:00-20:00h, nedeljom 09:00-14:00h.

Koristite Addiko digitalne servise

Addiko Bank Srbija