Mastercard pogodnosti!

Budite među prvima koji će se provozati novootvorenom žičarom Kotor – Lovćen, a uz Mastercard® karticu ostvarujete popust za svaku kupljenu kartu!
U periodu od 14. avgusta do 15. septembra 2023. godine, korisnici koju svoju kartu za vožnju žičarom Kotor – Lovćen plate svojom Mastercard karticom, ostvaruju umanjenje cene u iznosu od 5 EUR po svakoj kupljenoj karti.

*Promotivna kampanja se odnosi na plaćanja Mastercard karticama izdatim od strane bilo koje banke u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, bez obzira na vrstu kartice.
*Broj vožnji plaćenih istom Mastercard karticom nije ograničen, odnosno korisnik kartice ima pravo na umanjenje cene karte za više vožnji u periodu trajanja kampanje.
*Pravo na umanjenje cene karte se ostvaruje na prodajnom mestu, odnosno biletarnicama
*Popust važi za prvih 7.000 karata.

Provedite svoje slobodno vreme u aktivnom odmoru i prepustite se uživanju na beogradskom moru.
Kao Mastercard® korisnici ostvarujete 10% popusta na iznajmljivanje bicikala na ceo dan na sledećim Markoni Sport lokacijama:

  • Bicikl centar – Čukarica – Ada Ciganlija;
  • Makiška strana (pored velikog parkinga) – Čukarica – Ada Ciganlija;
  • Tadeuša Košćuška 63;
  • Karadorđeva bb – Beton hala;

Pravo učešća imaju Mastercard kartice izdate u Srbiji.
Promotivna kampanja se odnosi na plaćanja Mastercard karticama na fizičkim lokacijama i traje do 31. 10. 2023.
Za više informacija, molimo posetite: Mastercard i Markoni Sport za aktivno proleće

Uz Mastercard® karticu, korisnici dobijaju jednu besplatnu kartu kada kupe dve karte za vožnju najdužom svetskom gondolom.

Benefit 1 besplatne karte na 2 kupljene se odnosi samo na karte kupljene subotom na prodajnom mestu na polaznoj stanici Gold Gondole.

Period važenja promocije: 15.04.2023. – 31.12.2023. godine.
Za više informacija, molimo posetite link: Pogodnostinaplaninama | Mastercard Srbija

BinBin električni skuteri i Mastercard donose posebne pogodnosti za ljubitelje urbane gradske vožnje ovog leta u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru. Ovaj način transporta biće posebno koristan tokom predstojećeg Sarajevo Film Festivala, jer će BinBin električni skuteri olakšati kretanje kroz Sarajevo prepuno posetilaca i učiniti dolazak do svih interesantnih lokacija bržim i zabavnijim.
Posebna pogodnost očekuje korisnike koji svoje korisničke račune, u okviru BinBin mobilne aplikacije, dopune sačuvanom Mastercard® karticom kroz BinBin aplikaciju, prema skali:

  • Za dopunu u iznosu od  5 do 10 KM, dodatnih 1 KM dopune
  • Za dopunu u iznosu od 10 do 15 KM, dodatnih 2 KM dopune
  • Za dopunu u iznosu od 15 do 20 KM, dodatnih 3 KM dopune
** Period važenja promotivne akcije: od 07.08. do isteka zaliha predviđenih promocijom.
*** Važi za sve Mastercard kartice izdate u BiH, Crnoj Gori i Srbiji. 

Prepustite se letnjoj čaroliji na Jahorini i uživajte u posebnim pogodnostima uz Mastercard® kartice koje vam donose različite mogućnosti:
Napravite opuštajuću pauzu u Olimpijskom baru ili se prepustite adrenalinskoj vožnji planinskim bobom, uz željeni poklon vaučer koji dobijate nakon nezaboravne vožnje gondolom.  

Kupovinom karte za vožnju gondolom na Poljicama korisnici dobijaju vaučer u vrednosti od 10KM koji mogu iskoristiti za osveženje u Olimpijskom baru ili spuštanje planinskim bobom.

*Vaučeri se mogu iskoristiti uz dnevnu ili noćnu vožnju
**Period korišćenja: letnja sezona 2023. godine
***Važi za sve Mastercard kartice izdate u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Addiko Bank Srbija