Keš krediti

  • Bez troškova obrade zahteva

  • Odobrenje u najkraćem roku

  • Dostupnost 24/7

ZANIMA ME

Potreban vam je keš kredit? Brzo i jednostavno? Imamo rešenje za vaše potrebe.

Pogledajte našu ponudu i pronađite kredit po vašoj meri.

Vaš najbolji izbor za brze kredite

Brzi krediti za sve kojima je potreban dodatni podsticaj. Pronađite željeni iznos bez obzira gde se nalazite i to za samo nekoliko minuta.

24/7 Addiko

Dostupni smo vam 24/7

Odgovor dobijate najkraćem roku Addiko

Odgovor na zahtev kredita dobićete u najkraćem roku

addiko bank krediti 24/7

Najbrži put do gotovine, bez naknade za odobrenje, čak i iz udobnosti vaše fotelje

Ostvarite vaše želje!

Opremanje doma addiko

Renoviranje doma

Renoviranje stana Addiko

Kupovina uređaja

Putovanja Addiko

Putovanja i druga interesovanja

Kupovina automobila Addiko

Kupovina automobila

Važni životni događaji

Važni životni događaji

Addiko-Landing-page-piktogrami-2-01-1

Informativna kalkulacija – unesite željeni iznos kredita i rok otplate, pronađite odgovarajuću ratu i proverite kamatnu stopu

Addiko-Landing-page-piktogrami-2-02-1

Unos podataka i informativna ponuda – unesite osnovne lične podatke i dobićete informativnu ponudu na mail

Addiko-Landing-page-piktogrami-2-03-1

Podnošenje zahteva – podnesite svoj zahtev online, a odgovor očekujte u najkraćem roku

Šta o nama kažu naši klijenti

Često postavljana pitanja

Za klijente sa ugovorom na određeno, potrebno je minimum 3 ili više ugovora o radu sa istim poslodavcem u ukupnoj minimalnoj dužini od 12 meseci. Ukoliko klijent ima manje od 3 ugovora o radu na određeno ili ukupna dužina trajanja ugovora o radu sa istim poslodavcem je manja od 12 meseci, može se odobriti pod uslovom da rok važenja ugovora o radu pokriva ročnost važenja dozvoljenog prekoračenja. Klijenti sa ugovorom o radu na određeno koji su zaposleni u državnim kompanijama (javna preduzeća i državne institucije), smatra se da su zaposleni na neodređeno ukoliko su zaposleni kod istog poslodavca više od 24 meseca bez obzira na broj ugovora o radu. Zaposleni na odredjeno ne mogu da apliciraju za iznose preko 150.000 RSD.

Minimalni iznos kredita 30.000 rsd. Maksimalni iznos kredita je do 3.000.000 rsd. Maksimalna rok otplate 71 mesec. Obavezno refinansiranje overdrafta u drugim bankama. Ne postoji mogućnost refinansiranja stambenih kredita. Minimalni period zaposlenja kod trenutnog poslodavca: 3 meseca. Kamatne stope u ponudi: fiksne i varijabilne Detaljne informacije o kamatnim stopama – link ka kreditu 2u1. Otplata kredita se vrši 1, 8, 15 ili 22og u mesecu.

Da, Addiko banka u svojoj ponudi ima keš kredit bez prenosa zarade – Blic keš kredit. Minimalni iznos kredita 30.000 rsd. Maksimalni iznos kredita je 1.000.000 rsd uz mogućnost refinansiranja obaveza u drugim bankama. Maksimalni rok otplate je 71 mesec. Detaljne informacije o kamatnim stopama pogledajte ovde.

Da, Blic keš kredit nudi mogućnost refinansiranja obaveza u drugim bankama a bez obaveze prenosa zarade.

Addiko banka nudi široku lepezu nenamenskih keš kredita. Za klijente koji žele da prenesu zaradu/penziju u ponudi imamo keš kredit do 3.000.000 rsd, dok za klijente koji ne žele da prenesu zaradu u ponudi imamo keš kredit do 1.000.000 rsd. Minimalni iznos kredita je 30.000 rsd. Pored kredita za koje klijent podnosi zahtev u ekspozituri, imamo mogućnost apliciranje i putem web stranice. Takodje, za iznose do 600.000 rsd klijenti mogu da apliciraju putem Addiko mbanking aplikacije.

Iako nemate tekući račun i ne primate zaradu preko platnog računa u Addiko banci, možete aplicirati za gotovinski kredit u našoj banci, u ekspozituri i preko mbanking aplikacije.

Da, uz kredit Addiko bank epostoji mogućnost osiguranja korisnika kredita od nemogućnosti otplate kredita usled nastupanja nesrećnog slučaja (smrt usred nesrecnog slucaja, trajni invaliditet), gubitka zaposlenja kao i bolovanja. Osiguranje od nemogućnosti otplate kredita moguće je ugovoriti kako uz nove, tako i uz postojeće kredite Addiko banke, a trajanje osiguranja prati trajanje kredita. Banka u ponudi ima 3 paketa osiguranja. Paketi se razlikuju u odnosu na nivo pokrivenih rizika u paketu osiguranja i iznosa premije paketa osiguranja.

Ne, Addiko banka odobrava kredite zaposlenima i penzionerima državljanima Republike Srbije koji su rezidenti sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i za koje se može pribaviti izveštaj Kreditnog biroa preko Udruženja banaka Srbije.

Da, Addiko banka ima široku listu Partnera sa kojima saradjuje i omogućava potrošačima povoljne potrošačke kredite za kupovinu dobara i usluga.

Da, zahtev za kredit možete podneti putem Addiko mbanking aplikacije gde se ceo proces završava putem aplikacije brzo i jednostavno. Takodje, zahtev za kredit možete podneti putem Addiko web stranice što podrazumeva odlazak u ekspozituru radi potpisivanja dokumentacije.

Minimalni iznos kredita 30.000 rsd. Maksimalni iznos kredita je do 3.000.000 rsd. Maksimalni rok otplate do 71 mesec. Kamatne stope u ponudi: fiksne i varijabilne. Ukoliko se opredelite za kredit bez prenosa zarade  detaljne informacije o kamatnim stopama pogledajte ovde.  Ukoliko se opredelite za kredit sa prenosom zarade  detaljne informacije o kamatnim stopama detaljne informacije pogledajte ovde. Otplata kredita se vrši 1, 8, 15 ili 22og u mesecu.

Prihod od poljoprivrede ne ulazi u obračun kreditne sposobnosti. Ukoliko podnosilac kredita ima i druge prihode (po osnovu zarade/penzije) može da podnese zahtev.

Nije moguće odobrenje zahteva za kredit nezaposlenim licima. Krediti se odobravaju licima koji imaju redovan priliv po osnovu zarade ili penzije.

Naravno. Addiko banka daje mogućnost dodatnog zaduživanja postojećih klijenata, a sve u skladu sa kreditnom sposobnošću klijenta.

Na stranici banke postoji kalkulator (kao i reprezentativni primeri) te vrlo lako možete da izračunate svoju ratu, visinu efektivne kamatne stope za zadati iznos i rok otplate. Izračunajte ratu za vaš željeni iznos kredita, na kalkulatoru ovde.

Ključna prednost izbora podnošenja zahteva u ekspozituri je veći iznos novca (do 3.000.000 rsd) u odnosu na kredit za koji se može aplicirati putem Addiko mbanking aplikacije (do 600.000 rsd). S druge strane, podnošenje zahteva za kredit putem mbanknig aplikacije podrazumeva jednostavnu proceduru preko mobilnog telefona i novac će biti na računu gde god da se nalazite i to u najkraćem roku.

Bez obzira na način podnošenje zahteva za kredit (u ekspozituri ili putem mbanking aplikacije) klijent ne snosi nikakve troškove – nema provizije, kao ni troška Kreditnog biroa ni menice, i klijent dobija odgovor o odobrenju u najkraćem mogućem roku.

Addiko Mobile mobilno bankarstvo

Upravljajte svojim finansijama bez obzira gde se nalazite

Preuzmite besplatnu Addiko Mobile aplikaciju i upravljajte svojim finansijama iz udobne fotelje ili kada ste u pokretu.

Preuzmite besplatnu Addiko Mobile aplikaciju

Addiko Mobile vam nudi:

• dostupnost i sigurnost 24/7
• keš kredit bez odlaska u banku
• oročenje sredstava 100% online
• podelu transakcija na rate
• jednostavno plaćanje računa
• ostale pogodnosti

Preuzmite aplikaciju:

google play Addiko
App store Addiko app
App Gallery addiko

Addiko ekspoziture i bankomatiEkspoziture i bankomati
Pronađite najbližu lokaciju>

Addiko EBank Internet bankarstvo
Pristupite Internet bankarstvu >

Zakaži sastanak u Addiko BankZakažite sastanak u najbližoj Addiko poslovnici
Zakažite sastanak >

<span class="date updated date-link"><span itemprop="datePublished">20. jul 2022.</span></span>

Addiko Bank Srbija