IPS deeplink

Nažalost ne možete da izvršite plaćanje na željeni način jer na telefonu nemate aktiviranu mobilnu aplikaciju Addiko banke.
Plaćanje je moguće obaviti samo ukoliko na svom uređaju imate instaliranu i aktiviranu aplikaciju mobilnog bankarstva koju ste izabrali plikom plaćanja.

IPS Skeniraj plaćanja putem deeplink tehnologije

Putem ovog savremenog tipa plaćanja možete obavljati kupovinu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, a sredstva će biti na računu trgovca u roku od 10 sekundi.

 

Kako funkcioniše IPS Skeniraj plaćanje putem deeplink tehnologije?

Ukoliko sajtu trgovca pristupate putem mobilnog uređaja – plaćanje možete izvršiti brzo i jednostavno, automatskim povezivanjem sa opcijom plaćanja na mobilnoj aplikaciji banke čiju aplikaciju imate instaliranu na telefonu, bez dodatnih koraka i skeniranja. Iz padajućeg menija, potrebno je da izaberete banku čiju aplikaciju imate instaliranu na telefonu.

Ukoliko sajtu trgovca pristupate putem računara i birate IPS skeniraj način plaćanja, na internet stranici će Vam se umesto padajućeg menija prikazati IPS QR kod.
Skeniranjem pomenutog IPS QR koda aplikacijom mobilnog bankarstva i praćenjem daljih koraka u apliakicji možete izvršiti IPS plaćanje.

Addiko Bank Srbija