Otvorene pozicije

Otvorene pozicije u Addiko banci

Addiko Bank a.d. Beograd poziva sve stručne i motivisane kandidate da postanu deo našeg uspešnog tima. Više informacija o Addiko banci možete dobiti i na našoj LinkedIn stranici.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od otvorenih pozicija pošaljite Vašu prijavu – CV ( sa naznakom pozicije ) na applications.rs@addiko.com.

Trenutno otvorene pozicije u Addiko banci

PozicijaRok za slanje prijavaViše informacija
Rukovodilac Službe za računovodstvo i poreze30.06.2017.pogledajte…

Izjave zaposlenih Addiko banke

Miomir RadovanovićMiomir Radovanović, Viši stručni saradnik – Vodja razvoja mobilnih aplikacija

Diplomirani matematičar, pre Addiko Banke radio sam 10 godina u telekomunikacijama. U Banci sam od 20. juna ove godine, i za poziciju na kojoj se nalazim regrutovan sam od strane HR agencije.

Okruženje u kome se sada nalazim za mene predstavlja najveći profesionalni izazov u poslednjih par godina jer se nalazim u grupaciji koja razvija nove servise i usluge za sve zemlje u kojoj Addiko Banka posluje. Ljudi sa kojima radim su profesionalci sa uspehom koji su do sada već postigli na prethodnim poslovima. Svi su orijentisani na timski rad i imamo izuzetno dobre odnose i privatno i profesionalno. Tako da je atmosfera u kojoj radimo izuzetno prijatna, inspirativna i motivišuća.

Svima koji dolaze na razgovor za posao u Addiko banci savetujem da budu otvoreni, iskreni i da se potrude da pokažu sve dobre strane koje poseduju i kao ličnosti i kao stručnjaci za pozicije za koje konkurišu, ali i da se ne plaše da nešto ne znaju ili ne poznaju u toku razgovora, jer sistem selekcije koji se ovde sprovodi (govorim iz ličnog iskustva) daje prednost pre svega ličnosti, potencijalima koji se prepoznaju i kvalitetima koji se vide.

Veljko OgnjanovićVeljko Ognjanović, Stručni saradnik za bezbednost

Nakon diplomiranja na Fakultetu bezbednosti Univerziteta u Beogradu, zaposlio sam se kao lice za procenu rizika u kompaniji koja je pružala usluge fizičko-tehničkog obezbedjenja. Moja sledeća pozicija je bila u kompaniji koja se bavi proizvodnjom i distribucijom bezalkoholnih pića, na poziciji specijaliste za bezbednost i zaštitu kompanijskih sredstava.

Kada se pojavila mogućnost rada u Addiko banci, kompaniji koja kao prioritet ima bezbednost lica, imovine i poslovanja, odlučio sam da se prijavim na poziciju Stručnog saradnika za bezbednost. Verujem da je zaposlenje u Addiko banci bio značajan napredak u mojoj karijeri, jer mi je pružio mogućnost da se razvijam na profesionalnom i ličnom nivou.

Moj savet za potencijalne kolege je da pre intervjua razmisle o tome kako bi oni mogli da doprinesu poslovanju Addiko Banke, da se na razgovoru opuste, a da nakon njega budu spremni za rast i razvoj uz rast i razvoj Addiko banke.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Upoznajte nas

Upoznajte naše rukovodstvo

Finansijski izveštaji

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta.

Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".