Addiko digitalne usluge

24/7 Addiko

Dostupnost i sigurnost 24/7

Usluga plaćanja Vam je na raspolaganju 24/7, tako da u svakom momentu možete da ispratite stanje i transakcije po svojim računima. Plaćajte račune jednostavnim skeniranjem QR KOD-a ili isprobajte našu uslugu „Slikaj i plati“. Aktivirajte opciju biometrijske verifikacije otiskom prsta ili prepoznavanjem lica, tako da ne morate svaki put da unosite PIN prilikom logovanja i plaćanja.

Saznajte više OVDE.

Dođite do kredita bez odlaska u Addiko banku

Dođite do kredita bez odlaska u banku

Podnesite zahtev za kredit ili dozvoljeno prekoračenje brzo i jednostavno, bez dodatne papirologije putem mobilne aplikacije. Kredit se isplaćuje na Vaš račun u najkraćem roku.

Saznajte više OVDE.

addiko bank krediti 24/7

Oročite sredstva 100% online

Oročite sredstva preko Vašeg telefona za par minuta uz mŠtednju. Štedite u Addiku po neodoljivim kamatnim stopama, bez odlaska u banku.

Saznajte više OVDE.

Kupite sad platite kasnije Addiko

Kupite sada, a platite kasnije!

Svoje transakcije nakon kupovine možete da podelite na 3, 6, 9 ili 12 rata i na taj način rasteretite svoj budžet nekoliko meseci i to sve preko Vašeg mobilnog telefona.

Saznajte više OVDE.

Addiko Viber

Probajte Chat banking na Viberu

Pregledajte stanje svojih računa i izvršite plaćanja dok ste u pokretu putem Vibera ili pošaljite novac prijatelju jednostavnim odabirom iz imenika Vašeg telefona.

Saznajte više OVDE.

Preuzmite Addiko mobile aplikaciju:

google play Addiko
App store Addiko app
App Gallery addiko

Addiko Bank Srbija