Upoznajte nas

Upoznajte nas – Addiko Bank a.d. Beograd

Hypo je sada Addiko, upoznajte nas!

Težimo novim vrednostima: fokusiramo se na bitno, efikasni smo i komuniciramo jednostavno.

U fokus stavljamo osnovne bankarske proizvode koji klijentima pružaju veću vrednost. Radije ćemo da radimo manje stvari, i da ih uradimo odlično, nego puno stvari prosečno.

Efikasni smo i usmereni na Vaše potrebe. Svu našu energiju usmeravamo na pojednostavljivanje procesa i skoncentrirani smo na isporuku onoga što je klijentu važno. Želimo da Vaše iskustvo u poslovanju s nama bude što pozitivnije.

Komuniciramo jednostavno i direktno. Naši proizvodi i usluge su jasni i razumljivi. To našim klijentima donosi konkretne prednosti: kvalitet umesto kvantiteta, lakše donošenje finansijskih odluka, pouzdanu uslugu i predanu banku na svojoj strani.

To je ono za šta se mi u Addiko banci zalažemo i šta od nas možete očekivati. Dobro došli u svet jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva!

Šta je to bitno što se menja za mene kao dosadašnjeg Hypo klijenta?

Pobrinuli smo se da sve usluge i proizvode možete da nastavite nesmetano da koristite. Odgovore na najčešća pitanja možete pronaći u nastavku

 • Kako se Banka zove?

Addiko Bank

 • Kako se to piše?

Veliko početno slovo „A“, dva slova „d“ i veliko početno slovo „B“ u reči Bank.

 • Kako se novo ime izgovara?

A – di – k-o. Naglasak na prvom slogu, tj. na slovu „A“.

 • Koji će biti format novih e-mail adresa?

ime.prezime@addiko.com. Ovde smo zadržali jedinstveni nastavak, jer smo u suštini jedna banka.

 • Hoće li e-mailovi adresirani na stare Hypo adrese biti automatski preusmereni na e-mail adresu primaoca …@addiko.com ?

Hoće. Kako bi se osigurala neometana tranzicija i protok informacija.

 • Da li će brojevi Kontakt centra banke ostati isti?

Da. Operateri Kontakt centra su Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08-19h i subotom od 09-14h. Pozovite besplatan broj 0800 303 303, ili putem Viber-a pošaljite sms na broj 066 80303 00 ili na broj +381 11 222 60 00. Takođe, možete nas kontaktirati putem elektronske pošte na info.rs@addiko.com.

 • Koji će biti nazivi profila na društvenim mrežama?

Twitter: AddikoBankSRB Facebook: Addiko Bank Srbija Google+: Addiko Bank Srbije Instagram: Addiko_Bank_Srbija YouTube: Addiko Bank Srbija LinkedIn: Addiko Bank Srbija

 • Da li će biti promenjeni brojevi računa klijenata?

Ne, ostaju isti.

 • Hoće li biti promena u brojevima računa banke?

Ne, ostaju isti.

 • Da li će IBAN broj banke ostati isti?

Da.

 • Da li će SWIFT kod banke ostati isti?

Da.

 • Da li će uslovi ugovorene postojeće štednje ostati isti za klijente?

Postojeći ugovori ostaju na snazi do njihovog isteka. Rebrendiranje ni na koji način ne utiče na uslove postojećih ugovora.

 • Šta konkretno u kontekstu kartica donosi novi Addiko brend?

Kada su u pitanju kartice, Addiko priča o praktičnom bankarstvu započinje sa nekoliko promena. Konkretno, podrazumeva smanjenje broja proizvoda u ponudi, smanjenje broja dizajniranih kartica, i u finalnoj fazi, novi dizajn same kartice. Kartice će biti promenjene u skladu sa datumom kada redovno ističe njihov rok važenja, a do tada će kartice brendirane Hypo logom biti ispravne i važeće.

 • Kada će e-banking platforma biti rebrendirana?

Postojeća e-banking platforma će 11. 7. biti rebrendirana sa novom bojom, logotipom i fontovima. Tokom avgusta 2016. godine, e-banking platforma će biti u potpunosti redizajnirana i prilagođena novom vizuelnom identitetu uz proširene funkcionalnosti.

 • Kada će m-banking platforma biti rebrendirana?

Redizajnirana platforma će biti već 11. 7. Tokom avgusta 2016. biće dostupna nova, rebrendirana verzija mobilne aplikacije sa unapređenim funkcionalnostima.

 • Kakve promene donosi novo mobilno bankarstvo?

Mobilno bankarstvo će 11. jula biti prilagođeno novom vizuelnom identitetu Addiko banke, ali vrlo uskoro i tu očekujemo potpuno novu aplikaciju, koja se intenzivno razvija.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Upoznajte nas

Upoznajte naše rukovodstvo

Finansijski izveštaji

Addiko Bank Srbija

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta.

Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".