Potvrđeni smo prijatelj klijenata

Potvrđen smo prijatelj klijenata

Addiko Bank a.d. Beograd je dobila prestižan međunarodni sertifikat ‘Customers‘ Friend’, koji međunarodna organizacija ICERTIAS dodeljuje isključivo organizacijama koje zadovolje izuzetno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima i zaposlenima.

Sa ukupnom ocenom 4,26 od mogućih 5,0, Addiko banka je zaslužila prestižno priznanje ICERTIAS – Customers’ Friend na osnovu sprovedenog kvalitativnog sekundarnog istraživanja i analize aktivnosti banke u poslednjih godinu dana.

U fokusu istraživanja na prvom mestu su bili stav i odnos banke u poslednjih 12 meseci prema klijentima, kvalitet korisničke podrške, kvalitet odnosa prema zaposlenima i poslovnim partnerima, ocena inovativnosti u poslovanju, finansijska stabilnost, konkurentnost, kvalitet odnosa sa medijima, kvalitet komunikacije sa klijentima i javnosti, dostupnost, intuitivnost, kompetence, ali i drugi brojni faktori koji utiču na ukupni kvalitet usluge. Posebno dobre ocene Banka je dobila u kategorijama Odnosi sa medijima (4,6), Digitalna komunikacija (4,6), Inovativnost (4,6), Jednostavnost (4,5), Opšta ocena odnosa sa klijentima (4,5) i Ocena odnosa prema zaposlenima (4,5).

Ulaskom u ICERTIAS Customers’ Friend međunarodni program, Addiko banka je potvrdila svoj visoko kvalitetan standard poslovanja i odnos prema klijentima, zaposlenima i poslovnim partnerima.

Upoznajte nas

Upoznajte naše rukovodstvo

Finansijski izveštaji

Addiko Bank Srbija

Koristimo "cookies" kako bismo unapredili funkcionalnost našeg veb sajta.

Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies".